Adress
Rackarbergsgatan 27d
752 32 Uppsala
Sverige

Vi finns tillgängliga
Måndag till fredag: 7 - 19
Helger: 10 - 17

Vår Story

Vi gör din licens-jakt lite lättare

SvenskLicens.net startades av 4 individer som kände att det måste finnas ett enklare sätt att söka de licenser som krävs för olika saker i vardagen.

Välkommen till SvenskLicens.net! Vi är din ultimata källa för all information om svenska licenser på ett och samma ställe.

Vi har samlat allt du behöver veta om svenska licenser på en enkel och användarvänlig plattform, för att hjälpa dig att ta välgrundade beslut. Oavsett om du är en individuell användare, en företagsägare eller en organisation, så finns all information du behöver om olika licenser på vår hemsida.

Vår expertis sträcker sig över olika licensområden, inklusive alkohol, bil, försäkringar och mycket mer. Vi är stolta över att tillhandahålla högkvalitativ information, så att du kan fatta rätt beslut när det gäller att söka och förnya dina licenser.

Vårt team av erfarna experter på SvenskLicens.net arbetar ständigt för att säkerställa att all information på vår hemsida är korrekt och uppdaterad. Vi arbetar också för att göra din upplevelse så enkel och smidig som möjligt, genom att tillhandahålla användbar och lättförståelig information om licensansökningsprocessen.

Om du har några frågor eller behöver hjälp med att navigera på vår hemsida, tveka inte att kontakta oss. Vi finns här för att hjälpa dig att hitta all information du behöver om svenska licenser. Tack för att du besöker SvenskLicens.net!

Vårt Team

Vi är ett litet men tight team som jobbar med sajten. Vill du jobba med oss? Kontakta oss idag!

Felix Hammar

Skribent

Sara Maletti

Skribent

Daniel Erixon

Finans

Maria Magnusson

Designer